3D-mallinnus

 

Niille, jotka eivät ole perehtyneet tuotekehitysprosessiin, aloittaminen voi olla suuri ongelma. Käytämme suunnittelu-, materiaali- ja tuotanto-osaamistamme uuden tuotteen tuomiseksi markkinoille.

01. Ongelman määrittely

Suunnittelun toimintasuunnitelma– Yksityiskohtainen tuotetoimintasuunnitelma minimoi kehityskustannuksia ja käsittelyaikoja sekä antaa enemmän tilaa toteutukselle. Tämä takaa sen, että projekti on sopiva koko liiketoimintastrategiaan.

02. Luova suunnittelu

Luova suunnittelu – Käsittää ominaisuuksien, rakenteen, muodon ja ulkonäön tutkimisen ainutlaatuisen suunnittelun luomiseksi. Riittävät yksityiskohdat määritellään tehokkaan toteuttamisen varmistamiseksi.

Suunnittelun kehitys - Hyväksytyt ideat integroidaan yhdeksi suunnitteluksi teknisten yksityiskohtien perusteella.

03. Prototyyppi & viimeistely

Prototyyppi / testauslaitteet – Toiminnalliset prototyypit, testauslaitteet tai ei-toimivat visuaaliset mallit valmistetaan todentamaan suunnittelu 3D-tulostimien tai CNC-koneiden avulla. Prototyyppejä verrataan toimintasuunnitelmaan ja markkinointitiimisi arvioivat ne.

Lopulliset määrittelyt – Prototyyppien arvioinnin ja/tai testauksen perusteella joitakin suunnittelun yksityiskohtia voidaan hienosäätää ennen lopullisen tuotteen määritelmän tekemistä.

04. Valmistus

Aloitamme valmistamisen vasta sen jälkeen, kun olet hyväksynyt prototyypin. Järjestämme ja otamme vastuun sekä suunnittelusta että tuotannosta. Valvomme tuotantoa ja toimitamme valmiin tuotteen ajoissa kilpailulliseen hintaan.

Tarjoamme

Käsitteellinen suunnittelu

Konseptimallinnuksen avulla voit nopeasti kehittää ja kommunikoida uusia ideoita. 3D -tulostetut konseptimallit ovat ihanteellisia työkaluja mallien välittämiseen kollegoille ja asiakkaille.

Tuotesuunnittelu

Tuotamme toiminnallisia prototyyppejä tuotantotason materiaaleista, jotka ovat erittäin realistisia. Toimivien prototyyppiemme avulla voit testata nopeasti uusien tuotteiden sopivuuden, muodon ja toiminnan ennen valmistusta.

Kiinteä mallinnus

Tarjoamme kiinteitä 3D -mallinnuspalveluja, jos etsit vain valmistunutta 3D -mallia.

Yksityiskohtainen luonnos

Yksityiskohtaiset piirustuspalvelut ovat saatavilla, jos vaaditaan tarkkoja mekaanisia piirustuksia.